Pzt-Cum: 09:00 - 18:00

24 saat Teknik Destek

Ürün Garantisi

Garantinizi Kaydedin

(0212) 523 98 38

Mola Gürani Mah. Oğuzhan Cad. Halıcılar Köşkü Sok. No:2 Daire: 4 Fatih/İstanbul

Пластикові бренди знайдені у бутильованій воді основних брендів!

Випробування, проведені на пляшках марок питної води, показали, що майже всі вони містять пластикові частинки. В результаті дослідження було обстежено 250 пластикових пляшок з води з 9 різних країн, було встановлено, що в літрі води було в середньому 10 пластикових частинок, кожна з яких була густішою, ніж волосся людини. В рамках дослідження, проведеного журналістською організацією Orb Media, в Нью-Йоркському державному університеті у Фредонії було досліджено 250 пляшок води з 9 країн. За даними російської видавничої компанії “Sputnik”, професор хімії університету Шеррі Мейсон сказав: uk Ми знаходили пластик у кожній пляшці, кожній марці підряд ek і додав: “Це не пряме звинувачення жодної марки, але дослідження показують, що пластик є скрізь . Пластик – це речовина, яка поширюється по всьому суспільству і вторгується в наші води. Це найосновніші продукти, які ми споживаємо щодня. “

Не катастрофи, але професора Мейсона, результати досліджень: “Катастрофа, але якщо дивитися на кількість хвилюючих”, – сказав він. Згідно з новинами BBC, експерти деяких країн, що розвиваються, де вода з крана може бути брудною, споживання пластикових пляшок з водою має продовжуватися, говорить він. БЕЗКОШТОВНІ ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНДАРТІВ БЕЗКОШТОВНОСТІ ТА ЯКОСТІ “Марки бутильованої води, досліджені в дослідженні, стверджують, що їх продукція відповідає стандартам безпеки та якості. Компанії також відзначають, що немає норм щодо мікропластиків і не застосовуються стандартні методи випробування води. Професор Мейсон, минулого року, щоб знайти пластикові деталі у водопровідній воді, інші дослідники, морепродукти, пиво, морська сіль, навіть у повітрі оголосили, що навіть пластикові матеріали. Ці випробування вважаються найбільшими на сьогодні дослідженнями в бутильованій воді. Було випробувано 11 різних світових та національних марок пляшкової води. Ці пляшки були придбані у країн з високою кількістю населення та відносно високим споживанням води у пляшках.

МІЖНАРОДНІ БРЕНДИ

Аквафіна

Дасані

Евіан

Nestle

Чисте життя

San pellegrino

ВІДПОВІДНІ НАЦІОНАЛЬНІ БРЕНДИ

Аква (Індонезія)

Печиво (Індія)

Епура (Мексика)

Герольштайнер (Німеччина)

Мінальба (Бразилія)

Вахаха (Китай)

ВІДПОВІДЬ КОМПАНІЙ

Nestle, один з брендів, опитаних BBC, заявив, що вони розпочали мікропластичні випробування в компанії два роки тому і що “речовини, що перевищують рівень моніторингу, не виявлені”. Кока-Кола заявила, що вони мають найвищі стандарти в галузі, і пояснила, що вони використовують “багатоступеневий процес фільтрації. Але компанія також сказала, що мікропластики” розповсюджуються всюди, тому їх можна знайти в дуже малій кількості навіть у продуктах з найвищими стандартами ‘. Данон підкреслив, що вони не будуть коментувати “метод дослідження недостатньо зрозумілий, і що вода в пляшках – це” упаковка на харчовому рівні “. Гарольштайнер заявив, що в останні роки вони провели мікропластичні випробування у своїх водах, і результати значно нижчі за рівні, встановлені фармацевтичними компаніями. PepsiCo попросив Американську асоціацію напоїв зробити заяву від їх імені. Компанія заявила, що дослідження мікропластику повинні продовжуватися і вода у пляшках відповідає стандартам.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Останні коментарі
    Архіви
    Категорії
    About
    We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.
    WhatsApp chat